Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı genellikle 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak sinein kullanılmaktadırlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yerı silsile opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik düzen ile daha kesif kullanma sağlamlanabilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike simultane kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak kuruluşda olmalıdır.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, uygun fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya yakın açılmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir sair özelliği kilit + şube seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin kanatı düzen, yangın bapları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Aşağıda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan gestaltlabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler elan azca maliyeti ve mekân kaybının elan az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak Yangın Merdiveni Kapısı standartlara orantılı halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Report this wiki page